Naša priča je počela 1950. godine, priča o dvije odvojene kompanije koje su se ujedinile pod  jednim brendom, Öğretmen Çorap, 1970. godine. Nakon toga usledilo je lansiranje našeg proizvodnog pogona u Bairampasi, Istanbulu i završna faza našeg procesa se desila kada je 1984. godine Öğretmen Çorap zamijenjen sa Pentijem. Tokom godina nastavili smo sa razvojem kroz proizvodne i maloprodajne aktivnosti, proširujući našu ponudu čarapa namijenjenu ženama i djevojkama uključujući i muške čarape, kućnu i sportsku odjeću, kao i intimnu liniju i liniju kupaćih kostima.

Bonatti je brend intimnog rublja za muškarce i žene. Prepoznatljiva po udobnosti i prirodnim materijalima koji savršeno prijanjaju uz tijelo, ova robna marka odavno je postala nezaobilazan pratilac svih onih koji cijene praktičnost, udobnost i kvalitet.

Kada smo stvarali “Damu“, posebnu pažnju smo posvetili samo jednoj stvari:  željeli smo da našim dragim potrošačima stvorimo mjesto na kome će pronaći sve što im treba za njegu, ljepotu I zdravlje. I uspjeli smo! Napravili smo mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!

PROMO VIDEO