Fratteli je multibrand store prepoznatljiv po kvalitetu, kožnoj obući, kožnim jaknama i jedinstvenoj odjeći. Zadovoljava istančan ukus stilizovanih žena i muškaraca kroz modne komade italijanskih, francuskih i španskih brendova.

City Mania je butik iz Kotora koji nudi samo najbolji kvalitet svojim kupcima. Naš asortiman obuće i odjeće namijenjen je damama koje cijene udobnost, dobar dizajn i kvalitet. Posjetite našu novu prodavnicu u Shopping Centru Butiko, i uvjerite se sami.

“New Yorker” je internacionalna modna marka sa sjedištem u njemačkom gradu Braunschweigu. Fokusirana je na dizajniranje i proizvodnju linije odjeće namijenjene mladima koji prate aktuelne modne trendove.

Multi – brend radnja “Kids Land” namijenjena je prije svega trudnicama, roditeljima koji imaju bebe, odnosno mališane do 8. godina starosti.

U širokoj paleti pažljivo biranog asortimana robe nalaze se poznate robne marke kao što su “Chicco”, “Peg Perego”, “Maxi-Cosi”, “Maclaren”, “Lego”, “Burago”, “Fisher Price”, “Original Marines” i mnoge druge.

PROMO VIDEO