Naš izdavački i kulturni poduhvat se zove "Vaša Nova knjiga".I majući profesionalan odnos i dosljednost u izboru knjiga koje objavljujemo, poštujući pisce i čitaoce želimo da stvorimo dobru mjeru u povezivanju elitnog i komercijalnog.

Uspješno poslujemo na tržištu Crne Gore još od 1994. godine. Od svog osnivanja unapređujemo crnogorsko tržište kvalitetnom ponudom i njegovanjem modernih svjetskih poslovnih principa. Stoga smo danas u Crnoj Gori sinonim za savremenosti, profesionalnosti, efektivnosti i efikasnosti.

Kompanija Mercator-CG, kao jedan je od najvećih i vodećih trgovačkih lanaca, ima zavidnu poziciju na crnogorskom tržištu i već godinama ostvaruje pozitivne poslovne rezultate.

U 111 prodavnica u 17 crnogorskih opština zapošljavamo preko 1.500 ljudi, što nas svrstava u red najvećih poslodavaca u Crnoj Gori. U skladu sa novom poslovnom politikom koncerna Agrokor, kompanija Mercator-CG 2016.godine uvela je na tržište Crne Gore novi brend IDEA. Riječ je o snažnom regionalnom brendu, koji je prepoznat kao sinonim za kvalitetnu ponudu svježih proizvoda, prijatan ambijent, i ljubaznu efikasnu uslugu.

PROMO VIDEO