Naš izdavački i kulturni poduhvat se zove "Vaša Nova knjiga".I majući profesionalan odnos i dosljednost u izboru knjiga koje objavljujemo, poštujući pisce i čitaoce želimo da stvorimo dobru mjeru u povezivanju elitnog i komercijalnog.

Mi želimo da svaka knjiga bude novo iskustvo za naše čitaoce. Zbog toga veliku pažnju obraćamo na sve segmente izdavačkog posla poštujući najviše kriterijume i standarde. Kod grafičko-tehničkog opremanja naših izdanja trudimo se da kvalitet korica i knjižnog bloka uvijek bude iznad onoga što naši čitaoci očekuju.

Najčitanije knjige savremenih popularnih bestseler autora ali i svjetksih klasika mogu se naći u svim Gradskim knjižarama. Pored knjiga u knjižari možete naći veliki izbor gift programa kao i
programa za školsku sezonu.

Za svoje najvjernije kupce Gradska knjižara kroz Klub čitalaca svakog mjeseca obezbjeđuje popuste i akcije na razna izdanja vodeći računa da zadovolji različite čitalačke ukuse.

Gradska knjižara povodom otvaranja 5 dana od dana otvaranja svim kupcima odobrava popust od 30% na izdanja izdavačke kuće Nova knjiga kao i 10% na ostali asortiman.

Pomažemo ljudima i organizacijama u Crnoj Gori i regionu da dođu do knjiga koje žele. Stalno se usavršavamo želeći da budemo najbolji u onome što radimo. Pokušavamo da ostvarimo trajne veze sa svima sa kojima sarađujemo.

Website: www.novaknjiga.com

Tel: +382 68 880 151

Facebook

Instagram

 

PROMO VIDEO